A XXI. Század Taneszköze

 

SZOROBÁN     

 

 

 

 

 

 

 

 

Így használja a kis szorobánt: Kattintson a mozgatni kívánt golyóra, golyókra! A nulla állás eléréséhez kattintson a keresztlécet érintő golyókra, hogy újra visszatérjenek a nulla állásba, vagy a szorobán feletti OK/NULLÁZ gombot kell használni! Ha visszatérne az alap, három tengelyes állapothoz, a szürke hátterű Nullázás gombra kattintson  (lent) vagy olvassa tovább a szöveget!

A böngésző "Frissítés" gombja is előidézi a nullázást, de  az F5 billentyű is frissíti a lapot!
 

Ezen az egy lapon a szorobán tengelyeit
3-13-ig Ön választhatja. Ha nem elég Önnek a három tengely, válassza ki a tengelyek számát!
A szorobán felett kattintson az OK gombra! A többi lapon elég lesz a 3 tengely a számoláshoz.

Erről a lapról a következő helyekre juthat:

Aktualitások

 


Aktualitások a szorobán világában
E Sz A Az Első Szorobán Alapítvány hírei, közleményei
(Támogatási szándékát itt jelezheti.)

Gyakorlás

Gyakorolhatja a számolást Gyakorlás Gyakran Ismétlődő Kérdések (GyIK)
E-Learning E-Learning tanfolyam az Interneten

(Négy lecke.
Érdeklődjön, most ingyenes-e vagy mennyibe kerül!

A Jelentkezési lap itt tölthető ki.)
A szorobán működése A szorobán működése, és más
("Oktató jellegű honlapunk")
English Deutsch

 

 

 

 

A lap 1024 x 768 képi formátumban olvasható, Flash és JAVA alkalmazásokat is futtatunk, ezek láthatósága, használhatósága függ az Ön számítógépére letöltött segédletektől, a böngészőtől, annak legutóbbi frissítésétől. Ha nincs Flash megjelenítő az Ön gépén, a böngésző program automatikusan kezdeményezi a telepítést. Az ajánlott webhely "biztonságos" kategóriába tartozik, elfogadhatja a letöltést.
Bármilyen kérése, kérdése, javaslata van, kattintson a " Levélküldés " gombra!
A további informatikai segítségért és egyéb, a honlappal kapcsolatos kérdéseivel keresse a honlap szerkesztőjét! A " Levélküldés " gomb segítségével teremthet kapcsolatot vele.

Levélküldés

start @ szoroban . com

Jogi megfogalmazások:
A honlap csoport egészét szerzői jog védi, amit fenntartunk a tartalomra, a megjelenésre, stb. Csoport számára történő bemutatást az Első Szorobán Alapítvány írásbeli engedélye nélkül eszközölni törvénybe ütköző cselekmény! A honlapot vagy részeit sem gyermek, sem felnőtt tanfolyam tartására felhasználni tilos, szintén kérni kell az Első Szorobán Alapítvány hozzájárulását ehhez!
A lapok nem "nyomtatóbarát" stílusban készültek, a kinyomtatás a tartalom miatt is a legtöbb esetben felesleges. A nyomtatható lapokra felhívjuk a figyelmet. A kinyomtatott lapok sokszorosítása is törvénybe ütközik, csak az egyéni felhasználást támogatjuk! A honlap csoport lementése az Ön számítógépére értelmetlen, bizonyos elemek nem fognak működni, a károsodásért nem vállalunk felelősséget, az okozott kellemetlenségért a letöltést kezdeményező a felelős!